Rendezvénynaptár

 • Charlie koncert /sztárvendég: Karácsony János

  Charlie koncert /sztárvendég: Karácsony János

  2019. AUGUSZTUS 09. Kezdés: 21:00
  EARLY BIRD kedvezmény: A Bal és Jobb oldal 13-19. sorok 2019. március 31-ig kedvezményes, 2990 Forintos áron vásárolhatók meg. 2019. április 1-jétől ezen helyek ára 3990 Forintra változik.

  CHARLIE: A Liszt Ferenc-díjas előadóművész, sokan csak úgy jellemzik: Az Énekes.

  Sokan tudják, hogy Charlie egykor a Generál és a Pannonia expressz frontembere a 90-es években önálló művészi karrierbe kezdett, amelynek köszönhetően a mai napig töretlen népszerűségét és a közönség feltétlen szeretet és rajongását tudhatja magáénak.

  Charlie 2019. Augusztus 09.-én Siófokon a legendás szabadtéri színpadon ad koncertet zenekarával. A Charlie Band szintén sok évtizedes karriert birtokló zenetanárokból és méltán elismert zenészekből áll. Dobok: Póta András; Basszusgitár: Lattmann Béla; Billentyűs hangszerek: Halász János; Szaxofon: Csiszár Péter; Gitár: László Attila.

  A koncert exkluzív vendége a Generál és az LGT legendája Karácsony János James, aki szívesen vállalta a felkérést és tervei szerint eljátssza Charlieval a legnagyobb slágereket, amelyek az LGT korszakból ugyanúgy mint a Generál évekből máig fennmaradtak!

  A funky a soul, a jazz és a rock, nagyágyúja Charlie egy felejthetetlen estét ígér a siófoki közönségnek, mindazon slágerekkel amelyekre az elmúlt közel öt évtizedben megannyiszor buliztunk.

  Charlie üzenete a Balaton és a siófoki nyáresték szerelmeseinek a következő: ne feledd! „az légy, aki vagy, érezd jól magad…” 

  Mi talán annyit tennénk hozzá: hozd el a párod és a családod, hiszen: „mindenki valakié…”

  Jó szórakozást kívánunk!

  Jegyvásárlás

Ugrás az oldal tetejére
2017 évtől a Siófoki fizetős strandok is Szép-kártya elfogadóhelyek lettek!