Balaton Parti Kft

Rajzokkal, fotókkal emlékeznek vendégeink a nyárra, ismeretterjesztő kvízzel mérik össze tudásukat

A nyár ugyan véget ért, de a szezon még tart a siófoki strandok kezelőjénél, a Balaton-parti Kft.nél. Kezdődik az őszi…
– Tény, hogy naptárilag egy időszakot lezárunk, s azt szeretnénk, ha a szezonértékelésben nem csak számok, tények, statisztikai adatok szerepelnének, hanem vendégeink emlékei, benyomásai is – mondta Kósz Ágota ügyvezető. – Ennek érdekében többféle pályázatot írtunk ki kicsiknek és nagyoknak.  

Az óvodások és kisiskolások számára rajzpályázatot, korosztálytól függetlenül, kategóriák nélkül pedig fotópályázatot hirdetünk nyári élményekről, pillanatokról, és amelyek reményeink szerint fölvillantják, milyen is volt az idei nyár a vendégeink szempontjából.

A pályázatok feltételeiről és részleteiről itt: rajzpályázat, fotópályázat valaminta www.balaton-parti.hu oldalunkon olvashatnak.

Természetesen az is érdekelne bennünket, hogy ki mennyire ismeri siófoki történeteinket. Tudásukról, ismereteikről egy 10-kérdéses kvíz keretében adhatnak számot, mérhetik össze tudásukat on-line módon, ide linkelve:  „Siófoki történetek”- ismeretterjesztő kvíz (google.com)

Mind a rajz- és fotópályázat, mind az ismeretterjesztő kvíz nyertesei tárgynyereményben részesülnek.

Az eredményhirdetésre a „NÉGY ÉVSZAK A SIÓFOKI NAGYSTRANDON” című rendezvénysorozatunk keretében 2023. szeptember 23-án (szombaton) tartandó szezonzáró programon kerül sor.

Minden kedves siófoki és városunkba látogató érdeklődőt szeretettel várunk a Siófoki Nagystrandon négy évszakos rendezvényeinken.

Facebook
Megszakítás