Balaton Parti Kft

Nyári sportágválasztó a Siófoki Nagystrandon

A siófoki fürdési főszezon kezdete előtti napon, június 14-én (pénteken) Nyári Sportágválasztót tartunk a Siófoki Nagystrandon.

Szeretnénk lehetőséget adni az iskolásoknak, sportot kedvelő családoknak, hogy nem teremben, hanem csodálatos környezetben, a Balatonnal a háttérben, szabad levegőn próbálhassák ki a meghirdetett sportokat.

Jó hangulatú, zenés, „piknikes” eseményen, edzők, oktatók felügyeletével sárkányhajózhatnak, supozhatnak, kajakozhatnak, strand röplabdázhatnak a látogatók, és e mellett kipróbálhatják a vitorlázást, jógázást, és még jó pár nyári sport lehetőséget.

A kitelepülők:  

Siófoki Strandröplabda Egyesület

2022-ben alakultak azzal a céllal, hogy a magyarországi, kiemelten a Balaton menti strandröplabda életet tovább népszerűsítsék a felnőttek és a gyermekek körében.

Pomucz Vitorlásiskola

1987 óta működik a siófoki vitorlás kikötőben. Áprilistól októberig szerveznek vitorlás kishajó- és kisgéphajó vezetői vizsgára felkészítő tanfolyamokat, különböző szintű gyakorló tréningeket és –túrákat, illetve a nyári szünidőben gyermek vitorlás táborokat.

Siófoki Vízisport Club

Kajak, sup, sárkányhajó – mindezek kipróbálási lehetőségét kínálják szakértő segítségével. 

Siófoki Bányász Sportegyesület

A futballklub 1921 nyarán alakult meg Siófok SE néven. Legnagyobb sikerük a Magyar Népköztársaság Kupa megnyerése, ahol a Fradit is megverve jutottak a döntőbe 1984-ben, s azt is megnyerték. Sokáig szerepeltek az első osztályban. Jelenleg fő feladatuk, hogy a klubnak tehetséges futballistákat neveljenek.

Sió Heal Jóga

A Sió-Heal, egy hely, ahol a test és a lélek együtt töltődhet. Barátságos légkörben, profi és segítőkész oktatóikkal várják a jóga szerelmeseit.

Rendezvényünkkel szeretnénk hozzájárulni az egészséges és az aktív életmód népszerűsítéséhez.

A rendezvény térítésmentesen látogatható!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Facebook
Megszakítás