Balaton Parti Kft

Mindent a városért,
mindent a vendégeinkért

Siófokon innen, Budapesten túl…

„Igazi megmérettetés és nagy kihívás számomra, hogy tegyek valami szépet, értékeset és jót imádott városomért, Siófokért” – ezt nyilatkoztam nemrég a városi lakosságnak és őszintén így is gondolom – ez az én küldetésem a cég ügyvezetőjeként.

A Balaton-Parti Kft.-t Siófok Város Önkormányzata 1992-ben alapította azzal a feladattal, hogy ingatlanokat hasznosítson és a város strandjait fenntartsa. Az azóta eltelt időszakban társaságunk tevékenysége több profillal is bővült – többek között a Galerius Fürdőt üzemelteti (jelenleg az élményfürdő újra nyitásához szükséges felújítást szervezi). E mellett szálláshelyek bérbeadásával, kezelésével foglalkozik és egyéb szolgáltatásokat (pl. autószervíz, favágás) is végez.

A több mint 30 éves cég számos szervezeti-működési változáson ment keresztül, múltbéli örökségei mai napig terhelik működését. Társaságunk vezetése élén arra törekszem, hogy a tulajdonos által ránk bízott feladatokat hatékonyan végezzük, üzleti partnereinkkel kölcsönösen előnyös együttműködést tartsunk fent, és a siófoki lakosok valamint a rövidebb-hosszabb időre városunkba látogató nyaraló vendégek számára magas színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat.

A siófoki strandok és szálláshelyeink üzemeltetése, a biztonságos nyaralás és élménygazdag strandolás környezetének fenntartása, a szórakozás és kikapcsolódás széles választékának megteremtése munkánk meghatározó eleme.

Tevékenységünkkel hosszútávon szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Siófok város megőrizze és tovább erősítse a hazai és nemzetközi turizmusban elfoglalt szerepét.

Ez a Balaton-parti Kft. küldetése.

A fővárosból hazatérve a nyár fővárosába, Siófokra, a Magyar Tenger iránti rajongásomat minél többekkel szeretném megosztani, úgy, hogy ezzel feladatokat is adok magamnak. Örömmel vállalom ezt a kihívásokkal teli, de nem lehetetlen küldetést.

A 2023 strandszezonhoz kapcsolódóan néhány újdonságról szeretném tájékoztatni a tisztelt Olvasót!

  • Június elejétől elérhető honlapunkon az online jegyértékesítés! Reméljük, hogy minél többen használják az internetes vásárlási felületet, és így a strandolni vágyók sorban állás nélkül léphetik át a Nagystrand és a Sóstói strand kapuit.
  • A siófoki lakosok – a város idei jubileumához igazodva – 55 százalékos kedvezményt kapnak a strandbelépő árából akár a helyszínen, akár a regisztrációt követően.
  • Megújult honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket aktualitásokról, fontos tudnivalókról és érdekességekről. Szíves figyelmükbe ajánlom „Siófoki történetek” rovatunkat, amelyben információk átadásán túl szubjektív elemekkel és színes képekkel tarkított rövid olvasmányokkal járulunk hozzá a kellemes időtöltéshez.

A magam és munkatársaim nevében kívánok minden kedves vendégünknek kellemes nyaralást, biztonságos strandolást, kikapcsolódást és élményekkel teli szórakozást Siófokon, a Balaton partján 2023-ban is!

Várjuk Önöket strandjainkon és szálláshelyeinken.

Kósz Ágota

Facebook
Megszakítás