Balaton Parti Kft

Két ember között a legrövidebb út a mosoly – és a Balaton

Június 20-26. között a tizedik születésnapját ünnepli az Everness. Évről-évre a Balaton partján hozzák össze a tudatossággal, önismerettel, személyes fejlődéssel foglalkozó emberek sokaságát, s most is több ezer érdeklődőt várnak a fesztiváljukra.
– Egy évtizede hiszünk abban, hogy két ember között a legrövidebb út egy mosoly, hogy egy ölelés sokszor ezer szóval ér fel, és hogy nincs lehetetlen – vallja Klein Csaba fesztiváligazgató. Hozzátette: legfontosabb céljuk, hogy menüt adjanak az embereknek a legkiválóbb hazai és nemzetközi világzenei zenészekből, spirituális előadókból, írókból, trénerekből, terapeutákból, s tanításaiknak köszönhetően a résztvevők eldönthetik, miképp akarják leélni a további éveiket…
Klein Csaba azt is elmondta: mind a tíz fesztivált a Balaton partján szervezték. Azért választották idén már második alkalommal Siófok-Sóstót, s részben a Balaton-parti Kft. strandját, mert utóbbi családias, bensőséges hangulatában ez áll legközelebb az ügyükhöz, ugyanakkor nagyon jól felszerelt, komfortos. Ő különösen kedveli, hogy együtt lehet élvezni a napfényt és az árnyékot adó fákat, s hogy sok a kiszolgáló létesítmény, de örülhetnek tágas tereknek is.

Facebook
Megszakítás