Balaton Parti Kft

Jégkarnevál és jelmezverseny

2024. február 3-án a Balaton-parti Kft. jégkarnevált és jelmezversenyt hirdetett a Siófok Város Önkormányzata támogatásával a Siófoki Nagystrand területén üzemeltetett jégpályán.

A felnőttek között megtalálható volt a Rémísztő Nyúl, a Pálcikaember, a Fekete Cica, Cowboy-ok és Cowgirl-ök és télűző lányok.

A gyerekek körében megjelentek a népszerű sorozat- és mesefigurák, Wednesday, Stitch, Pikachu, Jégkirálynő boszorkány, továbbá királynő, hercegnő, spanyol táncosnő, pillangó, unikornis, denevér és kalóz jelmezekbe öltöztek a versenyzők.

A 3-tagú zsűri az alábbi jelmezeket díjazta:

Felnőtt kategória: Fekete cica

Gyermek kategória: Carmen, a spanyol táncosnő

A Zsüri különdíja: Kalóz anya és gyerekek, a Kalóz család

Legmeglepőbb jelmez: Télűző lányok

Közönségdíjas: Wednesday

Kósz Ágota, a Balaton-parti Kft. ügyvezetője beszédében elmondta, hogy a február 4-én záró jégpályán 2110 fő, óvodások és iskolások, akik tanítási napokon ingyenesen látogathatták a jégpályát, korcsolyázott vagy megtanult korcsolyázni. A december 15-étől működő jégpályán mintegy 11 ezer fizető vendég hódolhatott a korcsolyázás örömeinek. A kategória győztesekkel, a különdíj és a közönség díj nyerteseinek átadta a Siófok Város Önkormányzata és a Balaton-parti Kft. közös ajándékcsomagját, amelybe a helyszínen üzemelő vállalkozások kupon ajándékai is belekerültek. A jégpályának helyszínt adó önkormányzati cég minden jelmezes versenyzőt megajándékozott, a nyári gyermekrajz pályázat rajzaiból készített 2024-es falinaptárral köszönte meg a részvételt a versenyzőknek és kísérőiknek.

Cikk a város honlapján jelent meg:

https://siofok.hu/…/farsangi-karnevallal-zart-a-jegpalya

Facebook
Megszakítás