Galerius Vendégház

Jöjjön és tapasztalja meg a vidéki vendégszeretetet a Balaton Fővárosában!

Siófokon nyugodt és kényelmes szállásként kínáljuk  a jól felszerelt 50 férőhelyes Galerius vendégházat, mely ideális helyszín nagyobb társaságok, osztálykirándulások és családi események, csapatépítő programok számára.

A nyüzsgő, élettel teli városközponthoz és a Balaton partjához közel, de mégis csendes környezetben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat a Galerius Vendégház az év 12 hónapjában.

Az összesen 11 szoba mellett közösségi tér, étkező és rendezvénytermek állnak rendelkezésre. A házon belül található borospince egy élménydús nap végén kiváló lazítás helyszíne lehet.

A Vendégház kertjében aktív kikapcsolódásra, szalonnasütésre, bográcsozásra is lehetőség nyílik.


Felszereltség

Az épületben felszerelt konyha áll rendelkezésre hűtőszekrényekkel, gáztűzhelyekkel. Vendégházunkban két előadóterem is található, egy 48 m2-es illetve egy 53 m2-es terem berendezve (különdíj és előzetes egyeztetés ellenében). Tágas kertünkben bográcsozási és grillezési lehetőséget nyújtunk, illetve kosárlabdapalánk biztosítja a sportolási lehetőséget.

Szobatípusok

  • 2 db kétágyas szoba
  • 5 db négyágyas szoba
  • 3 db hatágyas szoba
  • 1 db nyolcágyas szoba


Címünk:

8600 Siófok-Kiliti, Asztalos utca 3.Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Balaton-parti Kft. 

8600 Siófok, Petőfi sétány 3.

Tel.: 06 84 310 327

Információ:
titkarsag@balaton-parti.hu

Ugrás az oldal tetejére
2017 évtől a Siófoki fizetős strandok is Szép-kártya elfogadóhelyek lettek!