Hírek

 • 2017. MÁJUS 19.

  Újra PLÁZS – Dobd le magad idén is!

  Újra PLÁZS – Dobd le magad idén is!
  Június 17-től újra Siófokra csábít a balatoni nyár, nyit a PLÁZS, ahonnan nem is érdemes kimozdulni egészen augusztus végéig. Napközben pihi, este buli, jön a hazai élvonal a Halott Pénztől, a Wellhellon át, a Punnanyig, és egy júliusi napra ide költözik majd Ibiza is...

  Csobbanás a Balatonba, napfürdőzés a csillogó fehér homokon, aktív pihenés, passzív ejtőzés, koktélozás a napozóstégen, és az estétől hajnalba nyúlóan lazulós, táncos éjszakák a csillagos ég alatt. Minőségi szolgáltatásaival, egyedülálló, fehérhomokos strandjával, és változatos napközbeni és esti programjaival vált a balatoni nyár megkerülhetetlen helyszínévé a siófoki ellazulás központja, a tavaly megújult PLÁZS.

  Siófok, itt kezdődik a Balaton és a PLÁZSON teljesedik be, s a hétvégék újra kötelezőek lesznek, hisz’ a hazai zenei élvonal legjobb koncertjein rúghatjuk a homokot, aminek a Balaton és a csillagos ég adja majd a díszleteit. Halott Pénzzel nyit majd a PLÁZS, ami idén a MOL Nagyon Balaton sorozatnak szerves része lesz, s a nyitónapon lép majd fel a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese is. Jön majd a Wellhello, a Punnany Massif, Majkáék, Dallos Bogi és a TNT, Zoltán Erika, végigsöpör a parton majd egy fergeteges Balatoni Retro Láz, a Total Dance prezentálásában és megannyi party a siófoki holdfényes éjszakában.

  Ha hétvége, akkor Siófok, s a hétvégék legforróbikát július 22-én élvezhetjük a PLÁZSon, mikor is ide költözik Ibiza. Ekkor pörgeti meg a vendégeket a ONEDAY Electronic Fest, az első 24 órás Day and Night Party, aminek 2 világsztár főszereplője Deborah De Luca, a techno koronázatlan királynője és  Luciano,  a világ legnépszerűbb, többszörösen díjazott tech-house Dj-je lesz. A hagyományteremtő szándékkal induló elektronikus fesztiválon ott lesz még számos hazai projekt, a Badgirls, a Debut, a Cinema Hall, a Cinematine, az I Love Deep, és a We are cre8tion is.

  A PLÁZSra persze napközben is érdemes kilátogatni, hiszen a Balaton legszebb homokos strandja a pihenésre és az aktív testmozgásra is rengeteg lehetőséget kínál. Kipróbálható az itthon is egyre népszerűbb SUP, a streetball, a lábtenisz, a strandröplabda, a profi és amatőr focisták egyaránt élvezhetik hazai fejlesztésű, már jól ismert teqballt. A kondiedzésekről sem kell lemondani a Scitec Summer Gymnek és a street workout pályának köszönhetően, miközben a Gilda Max további ingyenes megmozgató programokat kínál. És a Plázson az otthon felejtette nyári olvasnivaló miatt sem kell aggódni, a strandkönyvtárból bármikor kölcsönözhetünk, a siófoki Városi Könyvtár jóvoltából. 

  Június 17-től tehát beindul a PLÁZS éjjel-nappal, napközben strandsportokkal és pihenéssel, hétvégén partikkal és koncertekkel, a Vizes VB alatt - óriás kivetítőn követve a versenyeket - lázas szurkolással, s minden éjaszaka a Music Terrace vízpari helyszínével egészen az augusztus 26-i zárásig, de hol van az még!

  További infók:
  A PLÁZS weboldalán
  Facebookon

Ugrás az oldal tetejére
2017 évtől a Siófoki fizetős strandok is Szép-kártya elfogadóhelyek lettek!