Hírek

 • 2017. JÚLIUS 04.

  Júliusban is fergeteges bulikkal vár a PLÁZS!

  Júliusban is fergeteges bulikkal vár a PLÁZS!
  Végérvényesen kánikulába borult a nyár, érdemes tehát a Balaton közelébe húzódni, s ennek mi adhatna jobb helyszínt, mint a nyári ellazulások epicentruma, a siófoki Plázs.

  A passzív koktélozós napfürdőzős vagy az aktív sportos nappalok után jönnek a táncos esték a PLÁZS hófehér homokján, aminek a holdfényes Balaton-part ad feledhetetlen díszletet.


  Sűrű lesz a Plázson a július, a második hétvégéje már csütörtökön, azaz július 6-án elkezdődik, amikor este az akciós, kémes thriller filmek egyik nagy klasszikusa, a Mission: Impossible kerül a hatalmas mozivá váló PLÁZS óriás kivetítőjére. A csütörtöki bemelegítés után július 7-8-án a Riska hétvégén pénteken egy kisebb fesztivál, a Riska Beach Party kerekedik majd, ahol Dj Pégé, Dj Dominique, Kefír, Vastag Csaba és az Animal Cannibals váltják egymást.
  A PLÁZSnak szívügye, hogy ne csak a kikapcsolódni vágyók érezzék jól magukat náluk, de a rászorulóknak is segítsenek, ezért szombaton, a Riska Segítsünk Együtt a Gyermekeknek jótékonysági napja kapja meg a színpadot, ahol a Delta után Zoltán Erika dobogtatja meg a szívünket slágereivel. A tánc a zene az élete és nemcsak a dal szerint: remek énekhangja mellett tánctudásával is ő uralja a showt, amiről mi is megbizonyosodhatunk a PLÁZSon, ahol együtt énekeljük bele a balatoni éjszakába, hogy"Húúú, a buta fiúk... már régen nem csúfolnak!".

  Július 13-án ismét egy Paramount filmes csütörtök, a Mission: Impossible 2-vel, amiben Ethan Hunt különleges ügynök új missziója semmivel sem könnyebb, mint az előző: egy genetikai laborban kikísérletezett biológiai fegyvert kell visszaszereznie. Július 14-én és 15-én az aktív sportos nappalok következnek, 14-én érkezik a Ballantine's Beach Ball party  másnap pedig a Fitt Plázs-Fitt pasik szombatja.

  Július 15-én este egy páros koncert vár a nagyérdeműre. A kiváló naplemente partyért két őrülten népszerű formáció, Majka & Curtis és a Kowalsky Meg a Vega felel, a két koncertet pedig egy jeggyel élvezhetjük majd.

  Július 16-án egy szép napsugaras nyári hétvégén Chriss Ronson hozza el barátait, hogy ne múlhasson el party-feeling nélkül ez a hét sem. Egész vasárnap délután váltják majd egymást a jobbnál jobb ütemek.

  Július 20-án a küldetés nem lesz lehetetlen: indulunk a PLÁZSra, ahol a nappali csobbanás után ismét egy Paramount filmvetítés, a Mission: Impossible széria harmadik része feszül az óriás kivetítőre

  Július 21-én párosan lesz szép az élet a PLÁZS-on. Ide várjuk a TV2 szuperprodukciójának, A Nagy Duettnek  sztárjait, hogy élőben hallhassuk őket, és egy egész estés, közönségtalálkozóval egybekötött koncerten rúghassuk a homokot a legnagyobb slágerekre. 

  A idei nyári hétvégék legforróbbikát július 22-én élvezhetjük a PLÁZSon, mikor is ide költözik Ibiza. Fergeteges bulival készül PLÁZS, karöltve a legendás Palace Dance Clubbal. Idén első alkalommal ugyanis ez a két helyszín ad teret a honi partiélet legújabb elektronikus mini fesztiváljának a ONEDAY Electronic Fest-nek. A 24 órás esemény főszereplője nem más, mint Luciano, a világ elektronikus zenei szcénájának jelenlegi egyik legnagyobb csillaga, első számú tech-house DJ-je, aki kétszer is a pult mögé áll majd. Elsőként az egyedi, fehérhomokos partyhelyszínen, a PLÁZSon élhetünk át vele egy csodás balatoni naplementét, majd később a buli a legendás Palace Dance Clubban folytatódik és másnap 10-ig véget sem ér.

   Luciano mellett az esemény másik főszereplője az olasz technodíva, Deborah de Luca lesz. A külföldön és itthon egyaránt nagy népszerűségnek örvendő hölgy szintén két, igazán különleges DJ szettel készül a négynegyed szerelmeseinek. A külföldi fellépők mellett a hazai elektronikus zenei élet krémjét is felvonultatja a ONEDAY, fellép többek között Chriss Ronson, Budai, Andras Garay, James Cole és még sokan mások.

   Július 23-án pedig egy levezető partiként ismét jön Chriss Ronson & Friends

  Július 29-én Reggel 10.00 órától egészen 17.00-ig öt helyszínen folyamatosan zajlanak majd a programok a BioTechUSA Fitbalance Beach Body-n, ahol a versenyek mellett rengeteg, már ismert és új edzésmódot is kipróbálhatnak az odalátogatók.
  Aznap este pedig a PLÁZSon a júliust az elnökök, azaz Wellhello zárja. De nem fogunk ülni a mólón és nézni, ahogy járja a táncát a vízen a fény, hanem egy óriásit bulizunk a Plázs finom homokján!

Ugrás az oldal tetejére
2017 évtől a Siófoki fizetős strandok is Szép-kártya elfogadóhelyek lettek!